Yeniden Refah Partisi’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniden Refah Partisi’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Abdullah Torun oldu
#Siyaset | İHA
21 Şub 2024 / Çar 19:30
/ 4 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun’u Adana’nın Yüreğir ilçesi Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim sürecinin en çok konuşulan partisi Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, 22. dönem AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Torun partisinden istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Torun’a rozetini partinin Adana İl Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Baysal taktı. Torun, aynı zamanda Yeniden Refah Partisi’nden Adana’nın Yüreğir ilçesi Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Abdullah Torun kimdir?
1968 Çermik doğumlu olan Abdullah Torun, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İngilizce bölümü mezunu. Orta düzeyde Almanca biliyor olmasının yanı sıra serbest avukatlık yapmaktadır. Özel şirket işletmecisi ve ortağı olan Torun, AK Parti’den 22. dönem Adana Milletvekili olarak görev yaptı. Torun, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.