Yeşilyurt’taki yemek fabrikası hizmet vermeye başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeşilyurt’taki yemek fabrikası hizmet vermeye başladı
#Siyaset | İHA
28 Ara 2023 / Per 13:59
/ 2 Kez Okundu
| |

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde Yeşiltepe’de hizmete sunulan Yemek Fabrikasında incelemelerde bulundu. Başkan Çınar nezih, modern ve konforlu ortamlara sahip Yemek Fabrikasının Malatya’ya ve Yeşilyurt’a hayırlı olmasını temenni etti.

Temiz, düzenli ve modern bir ortama sahip Yeşilyurt Belediyesi Yemek Fabrikasında alanında deneyimli aşçılar tarafından hijyenik şartlarda hazırlanacak yemek menüleri, talepte bulunan fabrikalar, kamu, kurum ile özel şirketlere gönderilecek. Günlük yemek kapasitesi 50 bin olan Yemek Fabrikasının büyük bir kısmı tamamlanırken, yakın bir zamanda düzenlenecek törenle kapılarını Malatyalılara açacak.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, fabrika içerisindeki bölümleri tek tek gezerek usta ve aşçılarla sohbet edip çalışmaları yerinde inceledi.
Yemek Fabrikasının Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı olmasını temenni eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “6 Şubat depremlerinde ağır hasar alıp yıkılan Çırmıhtı’daki yemek fabrikamızın yerine Yeşiltepe’de daha modern ve daha konforlu bir yemek fabrikasını kurduk, öncelikle hâyırlı uğurlu olsun. Çırmıhtı’daki yemek fabrikamızdan çıkardığımız malzemelerimizin yanı sıra eklenen diğer yan üniteler ve temin ettiğimiz sağlam ve dayanıklı malzemelerle birlikte üzerinde titizlikle çalıştığımız yemek fabrikamızın büyük bir kısmı tamamlandı, yakın bir zamanda açılışını yaparak hemşehrilerimizin, fabrikalarımızın, kamu, kurum ve özel şirketlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.