Alex de Souza: "Ne seçim için geldim, ne de bir oyum var"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alex de Souza:
#Spor |
14 Mar 2018 / Çar 19:12
/ 39 Kez Okundu
| |

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza, basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Fe nerbahçe’nin eski yıldızı Alex de" href="/tag/ de/"> de Souza, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’ye geliş amacının seçimle ilgili olmadığını söyleyen Alex, de" href="/tag/ de/"> derbi maçın nasıl sonuçlanacağına dair sorulan soruya, "Derbiyi kazanacağımızı umuyorum" cevabını verdi.
İstanbul’a gelir gelmez kendi heykelini ziyaret ettiğini söyleyen Alex, "Biraz sembolik oldu. Erkek kar de" href="/tag/ de/"> deşim ile birlikte geldim. Çocukken yaşadıklarımızı göz önü ne aldığımızda heykelin önün de" href="/tag/ de/"> de fotoğraf çektirmemiz ö nemli bir andı. Kar de" href="/tag/ de/"> deşimle birlikte olması çok anlamlıydı" de" href="/tag/ de/"> dedi. Geliş sebebinin Fe nerbahçe’ de" href="/tag/ de/"> deki başkanlık seçimi olmadığını sözleri ne ekleyen Alex, "Herkes kendi kafasında bir şey düşünüyor ve hayal ediyor. Bunun sonucunda da spekülasyonlar ortaya çıkıyor. İstanbul’a, Türkiye’ye bayılıyorum. Burada yaşadığım, geçirdiğim zaman içerisin de" href="/tag/ de/"> de harika anılarım var. Buraya gelmem kadar doğal bir şey yok. Bir diğer sebep de" href="/tag/ de/"> de, hep içerisin de" href="/tag/ de/"> de şahit olduğum de" href="/tag/ de/"> derbiyi ilk de" href="/tag/ de/"> defa dışarıdan kar de" href="/tag/ de/"> deşimle takip etmek istedim. Kar de" href="/tag/ de/"> deşim buradaki ortamı çok merak ediyordu, Fe nerbahçe-Galatasaray de" href="/tag/ de/"> derbisini hiç yaşamamıştı. İlk başta eşimle birlikte gelecektim, sonra kar de" href="/tag/ de/"> deşimle gelmeye karar verdim. Bunun arkasında bir sebep aramaya gerek yok. İstanbul benim çok sevdiğim bir yer. Hep içerisin de" href="/tag/ de/"> de olduğum bir maçı da takip etmemin çok doğal olduğunu düşünüyorum. Fe nerbahçe’ de" href="/tag/ de/"> de bir seçim süreci var. Seçim sürecin de" href="/tag/ de/"> de bir biriyle muhtemel olarak karşılaşacak iki kişi var; Aziz Yıldırım ve Ali Koç. Seçimin parçasıymışım gibi yorumlar geliyor. Buralı de" href="/tag/ de/"> değilim, oyum bile yok. Dolayısıyla buraya geliş sebebim tamamıyla gezmek, görmek, de" href="/tag/ de/"> derbiyi izlemek ve dostlarımla hasret gi de" href="/tag/ de/"> dermek. Ne seçim için geldim, ne oyum var. Benim hiç bir alakam yok" diyerek son günler de" href="/tag/ de/"> deki polemiklere nokta koydu.

"Ali Koç’la uzun süredir görüşmedim"
Derbiyi henüz nere de" href="/tag/ de/"> de izleyeceğini bilmediğini söyleyen Alex, "Ali Koç’la böyle bir şey konuşmadık. Konuşsaydım saklamazdım. Maç izleme niyetiyle geldim, izleriz diye de" href="/tag/ de/"> de umuyorum. Kendisiyle son görüşmem sanırım 2015’teydi. Bursaspor maçına gitmiştim, orada de" href="/tag/ de/"> denk gelmiştik maç sırasında, de" href="/tag/ de/"> devre arasıydı sanırım. 5-10 dakika muhabbet etmiştik. O muhabbetten sonra hiç bir kişisel görüşmemiz olmadı. Burayla ilgili beni en fazla çeken şey, şu andaki de" href="/tag/ de/"> derbi havası. Bu maçı se nelerce içeri de" href="/tag/ de/"> den takip ettim, şimdi dışarıdan yeni de" href="/tag/ de/"> den koklayarak taraftar edasıyla izleyeceğim" de" href="/tag/ de/"> dedi. İstanbul’a geldiği tişörtle ilgili yapılan yorumlara açıklık getiren Alex, "Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum. Giydiğim herhangi bir tişört. Bundan niye bir anlam çıkartıyorsunuz. Herhangi bir mesaj yoktu. Dünkü tişörtüme benzeyen birçok tişörtüm var. Ama belli bir niyetle giydiğim bir tişört de" href="/tag/ de/"> değil" ifa de" href="/tag/ de/"> delerini kullandı.

"Derbiyi kazanacağımızı umuyorum"
Fe nerbahçe-Galatasaray maçındaki tahmini sorulan Alex, "Bizim kazanmamızı umuyorum, keyifli bir maç olmasını ve kazananın Fe nerbahçe olmasını istiyorum" de" href="/tag/ de/"> dedi. Aykut Kocaman’la ilgili soruları yanıtlamaktan kaçınan yıldız isim, "Kitapta yazdım bitti. Eğer okuduysanız düşüncelerimi biliyorsunuz" ifa de" href="/tag/ de/"> delerini kullandı. Giuliano ve Talisca’yla ilgili sorulan sorulara yanıt veren Alex, "Bu tür karşılaştırmaların yapılmasına aşinayım, burada olduğum süreçte de" href="/tag/ de/"> de sürekli birileri karşılaştırılıyordu. Ben bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Diego da benimle karşılaştırılmıştı. 8 yıllık kariyeri olan biri ile yeni gelen birini karşılaştırmak haksızlık. Giuliano’ya zaman verilmeli, başarılı olması için sabredilmeli. Benzer süreler de" href="/tag/ de/"> de oynarsa karşılaştırabilir. Talisca ve Giuliano milli takım için hazır oyuncular. Brezilya Teknik Direktörü Tite, Giuliano’yu daha önce gördü, sıra Talisca’nın. İkisi de" href="/tag/ de/"> de müca de" href="/tag/ de/"> dele e de" href="/tag/ de/"> decek, milli takım için hangisi yararlıysa o formayı giyecek" diye konuştu.

"Fe nerbahçe şampiyonluk şansına sahip"
Şu anda yalnızca tatili düşündüğünü sözleri ne ekleyen Alex, "İş hakkında yorum yapmak istemiyorum. Brezilya’da birçok işim var, bunlardan bahsetmenin yeri de" href="/tag/ de/"> değil. Türkiye’ de" href="/tag/ de/"> den de" href="/tag/ de/"> de herhangi bir teklif almadım" de" href="/tag/ de/"> dedi. Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan efsa ne isim, "Futbol olarak bir yorum yapmak istemiyorum, maçlara uzağım, yorum yapmam yanlış olur. Şampiyonluk şansına bakarsak da, elbette Fe nerbahçe’nin şampiyon olma şansı var" diyerek sözlerini tamamladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 33 48 77
2 GMG Kastamonuspor 33 31 71
3 Iğdır F.K 33 29 65
4 Anagold 24Erzincanspor 34 24 63
5 Menemen FK 33 16 58
6 İskenderunspor 33 15 56
7 Isparta 32 Spor 33 -4 53
8 İnegölspor 33 0 47
9 Somaspor 33 -1 47
10 Fethiyespor 33 3 43
11 Karaman F.K 33 -7 42
12 68 Aksaray BLD. 34 0 41
13 Arnavutköy BLD 33 -5 35
14 Etimesgut Belediyespor 33 -15 35
15 Belediye Derince Spor 33 -1 34
16 Sarıyer 33 -8 34
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 33 -19 29
19 Uşak Spor 33 -82 5