Ersun Yanal: “İki takım da iyi oynadı. Sahadaki herkes iyi niyetliydi”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Spor |
01 Eki 2017 / Paz 22:35
/ 45 Kez Okundu
| |

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardın dan karşılaşmayı değerlendirdi. Yanal, iki takımın da iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi futbol oynadığını belirterek, "Saha daki herkes iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi niyetliydi” diye konuştu.
Beşiktaş deplasmanın da 2 kez geriye düştüğü karşılaşma dan 2-2 beraberlikle dönen Trabzonspor’ da Teknik Direktör Ersun Yanal karşılaşma sonrasın da düzenlenen basın toplantısın da mücadeleyi değerlendirdi. Futbol adına çok güzel bir akşam olduğunu söyleyen Yanal, “İki takımın da ortaya koyduğu mücadele ve atmosfer, tribünlere gelenlere iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi bir akşam yaşattı. İki takımın da oyun oynama ve futbol oynama iştahı çok iyi" href="/tag/ iyi/"> iyiydi. Özellikle son 20 dakika da bulduğumuz pozisyonlar da öne geçme şansı da yakaladık. Kalıcı olmak ve zirvede kalmak için bu maç çok önemliydi. Özellikle oyuna sonra dan giren Castillo, Ro dallega ve Yusuf, hamlelerin karşılığını verdi. Ro dallega’nın durumu iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi. Bun dan sonraki maçlar da Trabzonspor, yememesi gereken golleri yememeye devam etmesine ihtiyacı var. Ama bugün Beşiktaş’ın ofansif gücünü bir yere koymak gerekir. Bizim de defansif zaaflarımızı gidermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“Rekabet başka, kavga başka”
Kafasına darbe alan Ro dallega’nın durumunun iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi olduğunu söyleyen Yanal, Olcay Şahan’ın attığı golden sonra sevinmemesinin eleştirilmesine ise, “Futbol da rekabet başka bir şey, kavga başka bir şey. Olcay’ın Beşiktaş’ta çok güzel günleri geçti. Ancak şu an da bizim futbolcumuz. Büyük bir güçle maçını yaptı ve golünü attı. Bunun altın da bir şey aramak rekabet değil, vahşilik. Rekabetin yeri saygı duyulması gereken bir nokta. Bence bu durumun üzerinde çok fazla durulmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Hafta içerisinde birçok açıklamasın da istifa çağrılarıyla ilgili yorum yaptığını sözlerine ekleyen Yanal, takımın savunmasıyla ilgili olarak da, “Bu konu da gelişmek zorun dayız. İlerleyen haftalar da daha da iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi noktaya geleceğiz” dedi.
Maçın hakemiyle ilgili de konuşan Yanal, “Hakemlerin de formsuz dönemi oluyor, form da dönemi oluyor. Bunlar çok normal. Futbolun en güzel tarafı bilinmeyen yönü” açıklamasını yaptı.

“Bugün saha daki herkes iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi niyetliydi”
Takımın genç yeteneği Abdülkadir’le ilgili olarak konuşan Ersun Yanal, şunları söyledi:
“Abdülkadir henüz 17 yaşın da. Gelişim sürecinin tamamlanması gerekiyor. Bu süreçleri geçirmesi gerekiyor. Önünde çok büyük bir süreç var. 35 yaşına ka dar oynasa çok uzun bir süre var. Yusuf Yazıcı da aynı şekilde. Bu çocukların gelişmesi için beklemek gerekiyor, 2 maç sonun da A Milli Takım konusunun açılmasını yanlış buluyorum.”
Maç içinde Talisca’nın hareketinin kırmızı kartı gerektirip gerektirmediği sorusunu da yanıtlayan Yanal, “Talisca o pozisyon da ıska geçti. Hakem verebilir, vermeyebilir bu önemli değil. Ben bugün saha daki herkesin iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Tüm oyunculara teşekkür ediyorum. Hakem de iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi niyetliydi. Talisca’nın pozisyonunu görmüş ya da görmemiş. Hakemlerimizin de iyi" href="/tag/ iyi/"> iyi olmasını temenni ediyoruz. Bakın Cüneyt Çakır gitti Avrupa’ da çok önemli maçlar yönetti ve gururumuz kabardı. Başka hakemlerimiz de çıksın ve bu şekilde yükselsin” diyerek sözlerini tamamladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 34 46 77
2 GMG Kastamonuspor 34 34 74
3 Iğdır F.K 34 31 68
4 Anagold 24Erzincanspor 35 22 63
5 Menemen FK 34 20 61
6 İskenderunspor 34 18 59
7 Isparta 32 Spor 34 -4 54
8 İnegölspor 34 0 48
9 Somaspor 34 -2 47
10 Fethiyespor 34 1 43
11 68 Aksaray BLD. 35 0 42
12 Karaman F.K 34 -12 42
13 Arnavutköy BLD 34 -3 38
14 Etimesgut Belediyespor 34 -13 38
15 Belediye Derince Spor 34 0 37
16 Sarıyer 34 -8 35
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 34 -22 29
19 Uşak Spor 34 -86 5