İrfan Buz: "Hataların asgariye düşürülmesini istiyoruz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İrfan Buz:
#Spor |
06 Mar 2018 / Sal 19:35
/ 81 Kez Okundu
| |

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, hakemlerin de hata yapabileceğini belirterek, "Hataların asgariye düşürülmesini istiyoruz" diye konuştu

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, hakemlerin de hata yapabileceğini belirterek, "Hataların asgariye düşürülmesini istiyoruz" diye konuştu. Osmanlıspor’un Brezilyalı futbolcusu Luiz Carlos ise, "Herkes birbirini yenebilecek konuma geldi" dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ile Brezilyalı futbolcu Luiz Carlos, Batıkent Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Spor Toto Süper Lig’de 21 puanla 17. sırada yer alan Osmanlıspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, Kasımpaşa maçına çok sayıda oyuncusundan yoksun çıktığını belirtti. Buz, "Kasımpaşa sahasında son 3 maçını kazanmıştı. Doğru bir oyunla beraberliği hak etmiştik ama son andaki pozisyonla galibiyeti de yakalayabilirdik. Öncelikle kendimize bakmamız gerekiyor. Oyunumuzu geliştirmemiz, doğruları daha fazla yapmamız gerekiyor. Karşıdaki ekibi iyi analiz etmemiz, stratejik olarak doğruları bulup, bunların üzerine gitmeliyiz. Son haftalarda da bunu yaptığımızı düşünüyoruz. Diğer takımlara bakmadan, elimizdeki kaderimizi değiştirme fırsatını kullanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hataların asgariye düşürülmesini istiyoruz"
Hakemlerin de hata yapabileceğini belirten İrfan Buz, "Orada yanlış yoktur. Hata farklı, yanlış farklı bir olay. O yüzden hep iyimser tarafına bakmak istiyoruz. Hakkaniyetli bir şekilde müsabakaların sonuçlanmasını ve hataların asgariye düşürülmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Bursaspor ile sahamızda oynuyoruz ve bizim için çok önemli bir maç"
Bursaspor maçı ve sakat futbolcuların durumları hakkında bilgi aktaran Buz, "Bursaspor ile sahamızda oynuyoruz ve bizim için çok önemli bir maç. İyi hazırlanıp, üç puan almayı hedefliyoruz. Umar cezalıydı, bu hafta geri dönüyor. Serdar Gürler’in durumu da iyi görünüyor. Avdija Vrsajevic soru işareti, Numan Çürüksu geri dönüyor. Özer Hurmacı bu hafta bizimle olamayacak, yırtığı var. Zaten son haftalarda da tam olarak sakatlığından dolayı randıman alamadık. Payam yetenekli bir futbolcu. Fiziksel anlamda üzerine koyması gerekiyor. İran liginden geldi, ligimiz kolay bir lig değil. Sert bir lig olduğu için fiziksel olarak daha iyi olması gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Luiz Carlos: "Önümüzdeki her maça ayrı ayrı bakmamız gerekiyor"
Spor Toto Süper Lig’de rahat bir konumda olmadıklarını dile getiren Brezilyalı futbolcu Luiz Carlos, konuşmasında şunları kaydetti:
"Gerçekten çok zor maçlar oynayacağız. Önümüzdeki her maça ayrı ayrı bakmamız gerekiyor. Kendine güvenen, birbirine seven bir ekip var. Kendimize olan güvenimizi sahaya yansıtırsak, önümüzdeki maçların sonuçlarına yansıyacaktır. Bu durumdan zorlu da olsa kurtulabileceğimizi düşünüyorum."

"Herkes birbirini yenebilecek konuma geldi"
Kolay maçlar oynamayacaklarını ifade eden Luiz Carlos, "Çünkü artık herkes birbirini yenebilecek bir konuma geldi. Hiç kimse kendini rahat hissetmiyor. Ciddiyetle ve kendimize güvenle sahaya çıkarsak istediğimiz sonuçları elde edebiliriz. Tek istediğimiz iyi bir şekilde bu durumdan kurtulmak" dedi.

"Galibiyete daha yakın olduğumuzu düşünüyorum"
Bursaspor maçına da değinen Carlos, "Hem bizim hem de onlar için çok zorlu bir maç olacak. Ancak bizim ufak bir avantajımız var, evimizde oynuyoruz. Galibiyete daha yakın olduğumuzu düşünüyorum. Onlara zorlu bir maç yaşatmak ve sonunda da kazanan taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 33 48 77
2 GMG Kastamonuspor 33 31 71
3 Iğdır F.K 33 29 65
4 Anagold 24Erzincanspor 34 24 63
5 Menemen FK 33 16 58
6 İskenderunspor 33 15 56
7 Isparta 32 Spor 33 -4 53
8 İnegölspor 33 0 47
9 Somaspor 33 -1 47
10 Fethiyespor 33 3 43
11 Karaman F.K 33 -7 42
12 68 Aksaray BLD. 34 0 41
13 Arnavutköy BLD 33 -5 35
14 Etimesgut Belediyespor 33 -15 35
15 Belediye Derince Spor 33 -1 34
16 Sarıyer 33 -8 34
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 33 -19 29
19 Uşak Spor 33 -82 5