(Özel haber) Erkan Sözeri: "Seleznyov milyon Euro’ları alırken Karabük’ü hatırlıyor da şimdi mi hatırlamak istemiyor"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
(Özel haber) Erkan Sözeri:
#Spor |
05 Mar 2018 / Pzt 14:51
/ 77 Kez Okundu
| |

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Akhisarsporlu futbolcu Seleznyov’un ’Karabükspor’u hatırlamak istemiyorum’ açıklaması ile ilgili, "Milyon Euro’ları alırken Karabük’ü hatırlıyor da şimdi mi hatırlamak istemiyor" dedi

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Akhisarsporlu futbolcu Seleznyov’un ’Karabükspor’u hatırlamak iste miyorum’ açıklaması ile ilgili, "Milyon Euro’ları alırken Karabük’ü hatırlıyor da şimdi mi hatırlamak iste miyor" dedi.
Spor Toto 1. Lig’in iddialı ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erkan Sözeri, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalar da bulundu. Ümraniyespor mücadelesi hazırlıklarının iyi gittiğini aktaran Sözeri, "İyi gidiyor 6 maç galibiyetten sonra 2 hafta sıkıntılı sonuçlar aldık. Tabi 3 günde bir maç oynamanın dezavantajına yakalandık. Çünkü çok hazır değiliz bu konu da. Çok yorucu üst düzey maçlar oynuyoruz. 6 galibiyet almamız bunun göstergesi. Son 2 maç sıkıntılı geçti. Artık unutup kendi mizi Ümraniyespor maçına o dakladık. Alacağımız 3 maç ile seri yakalamak istiyoruz. Geldiği mizde bu takımın 6 puanı vardı ve şimdi iki hafta öncesine ka dar ilk 2 hedefi miz vardı. Hedeften kopmadık ama alacağımız sonuçlar bizi nereye götürecek bakacağız. Olabiliyorsa play-off ya da ilk 2 hedefi miz var. Oyuncular ve yöneticilerle beraber buraya getirdik. Bunun için çok daha fazla çalışacağız. Bu Ümraniyespor maçın dan sonra çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Ümraniyespor maçını kazanmak için her şeyi yapacağız"
Deneyimli teknik direktör, 26. hafta da sahaların da oynayacakları Ümraniyespor mücadelesinde ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ederek, "Ümraniyespor’ da duygusal olarak güzel günlerim geçti. Çok kıymetli bir ca mia ve çok güzel bir yöneti mi var. Bu anlam da onları çok seviyorum ama profesyonel olarak kendi sahamız da kazanmak için kurallar çerçevesinde her şeyi yapacağız. Centilmen bir maç olacak" açıklamasını yaptı.

"2 hafta aldığımız mağlubiyetler hedefi mizi etkilemedi"
Sözeri, 6 maçlık galibiyet serisinden sonra aldıkları 2 mağlubiyetin hedefleri konusun da kendilerini olumsuz etkilemediğini belirterek, "Bitime 9 hafta var ama o 9 hafta içerisinde 27 puan var. Lige bakıldığı zaman enterasan sonuçlar alınıyor. Gerçi Süper Lig’de buna dahil. Son haftalara gelindiği zaman takımlar hedeflerin içinde oluyor. Ki misi play-off ki mi düşme hattı içerisinde oluyor. İnanılmaz güzel maçlar oluyor. Talihsiz iki sonuç aldık ama bu bizim hedefleri mizi etkilemedi. Ümraniyespor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü gibi yukarıya oynayan takımlarla maçımız var. Alacağımız sonuçlar hedefleri mizin ilk 2 mi veya play-off mu olacağını belirleyecek. Hedefe kilitlendik. 2 haftalık mağlubiyeti ara olarak nitelendirip, yeniden galibiyet serisi yapmaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Beşiktaş - Fenerbahçe maçın da kurallar tam uygulansaydı tatil olurdu"
51 yaşın daki deneyimli çalıştırıcı, ligde hakemlerin gösterdikleri performans hakkın da da konuşarak, şu ifadelere yer verdi:
"Hakemler aslın da çok konuşuluyor. Konuşulmaya da devam ediliyor. Hakemler hakkın da yorum yapmak iste miyorum. Biz teknik direktörler olarak onları değelendiremeyiz. Onlar gerekli mercilerde objektif olarak değerlendirilirler. Bu işin fıtratın da bir sürü takımın ve yöneticinin emeği var. Onlar emeklerin sahaya yansıması için çalışıyorlar. Bazı hakemlerin formsuz dönemleri oluyor. Bence olay bir taç atışı ya da faul deği. Bu konular da hata yapabilirler ama gole yakın bölümlerde ceza sahası içinde ceza sahası çevresinde olsun hassas noktalar da çok daha dikkatli olmaları gerekir. Bu da şu anlama geliyor. Oyunun sonucuna mü dahale etmemeleri hakemler için de çok daha sağlıklı olacaktır. Penaltı verilmeyip diğer tarafa penaltı çalındığı zaman konuşulmaya başlıyor. Biz teknik direktörlere ve oyunculara da görev düşüyor. Beşiktaş - Fenerbahçe maçı izledik. Kurallar tamamen geçerli olsa maç tatil olurdu. Hakemler de kendilerini biraz daha geliştirmeli. Bazen skora göre de maç yönetiyorlar. Vermeyecekleri faulleri veriyorlar."

"Seleznyov milyon" href="/tag/ milyon/"> milyon Euro’ları alırken Karabük’ü hatırlıyor da şimdi mi hatırlamak iste miyor"
Erkan Sözeri, bir dönem Karde mir Karabükspor’ da birlikte çalıştıkları Akhisarsporlu Seleznyov’un Fenerbahçe mücadelesi sonrasın da Karabükspor ile ilgili yaptığı açıklamayı hoş bulmadığını ifade ederek, "Seleznyov gezmeyi ve eğlenceli yaşamayı seven bir oyuncu. Karabük de küçük ve şirin bir ili miz. Karabükspor’ da bana defalarca ’Benim bura da canım sıkılıyor kendi performansımı vere miyorum. Gitmek istiyorum’, ’Ailemle mutlu değilim’ dedi. Sen oynamak iste miyorsan bizim de zorlayacak hali miz yok. Oynamak istemeyen bir oyuncuydu. Biz de bulabiliyorsan takım bulup git dedik. Maalesef kendine takım bulamadı. Karabük’te oynayıp gittikten sonra 2 - 3 gol atıp ’Orayı hatırlamak iste miyorum’ demek hoş değil. Biz teknik direktörler ve oyuncular gideceği miz şehri araştırırız ve öyle gideriz. Milyon euroları alırken hatırlıyor da şimdi mi hatırlamıyor? Karabük güzel bir ili miz fabrika işçileri emekçiler var. O insanların olduğu yeri hatırlamak istememek bırakın profesyonelliği insanlıkla bağ daşmaz. Teknik olarak hatırlamak iste miyorum dese on da sıkıntı yoktur. Biz gerekli desteği hep verdik. Kendisi beğenmediği için profesyonel yaşamayı seçmedi. Yönetimsel de bir problem yoktu. Parasını pulunu alıyordu. Ben kendi açım dan söyleyecek olursam ekmek yediğim su içtiğim her yeri ben benimserim ve her zaman da orayı güzel bir şekilde anarım" ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 30 43 68
2 GMG Kastamonuspor 30 28 67
3 Iğdır F.K 30 24 60
4 Anagold 24Erzincanspor 31 19 58
5 Menemen FK 30 14 54
6 İskenderunspor 30 11 49
7 Isparta 32 Spor 30 0 49
8 İnegölspor 30 2 43
9 Somaspor 30 -1 41
10 Karaman F.K 30 -3 41
11 68 Aksaray BLD. 31 1 39
12 Fethiyespor 30 -1 39
13 Etimesgut Belediyespor 31 -14 34
14 Arnavutköy BLD 31 -5 33
15 Belediye Derince Spor 30 -1 31
16 Sarıyer 31 -10 30
17 Düzcespor 31 -20 30
18 Denizlispor 30 -16 27
19 Uşak Spor 30 -71 5