Gümüş Kafede düzenlenen törenle Kurtuluşspor, kupasına kavuştu. Törene Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkanı Erol Timur ile yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkan ve yönetimi, antrenör ve sporcular katıldı.
Ekstra play-off müsabakaları sonrasında 1. Amatör Küme’ye Kurtuluşspor ile birlikte Turgutlu Esnafspor, Kayapınar Çevikspor ve Turgutalp Gençlikspor’un yükseldiğini belirten ASKF Başkanı Timur “Kurtuluşspora yeni sezonda yer alacağı ligde başarılar diliyorum” dedi.
Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Karaoğlu’da Manisa 2. Amatör Küme H Grubu şampiyon tamamlayıp bir üst lige yükselen Ayyıldızspor ile Ekstra play-off müsabakaları sonrasında 1. Amatör Küme’ye yükselen Kurtuluşspor’a başarılar diledi.
Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN