Turkish Airlines Open Golf de geri sayım başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turkish Airlines Open Golf de geri sayım başladı
#Spor |
31 Eki 2017 / Sal 11:11
/ 36 Kez Okundu
| |

2013 yılından bu yana Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan Turkish Airlines Open, 2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenecek

2013 yılından bu yana Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open, 2-5 Kasım tarihleri arasında Antalya Belek’teki Regnum Carya decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Golf" href="/tag/golf/" >Golf Kulübü’nde düzenlenecek. European Tour Rolex Serisi’nin sekiz ayağından altıncısı olarak gerçekleştirilecek turnuvada, geçtiğimiz yıl Olimpiyat madalyası kazanan Justin Rose ve Henrik Stenson’ında yer aldığı 78 oyuncu sahaya çıkacak. Türkiye decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Golf" href="/tag/golf/" >Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte büyümeye devam eden golf sporu, dünyasının da dikkati çekmeye devam ediyor.
Dünya golfünün en iyileri beşinci kez Belek’te buluşacak. European Tour Rolex Serisi’nin altıncı ayağı olan decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open, 2 Kasım Perşembe sabahı ilk raundla start alacak. Bu yıl da Belek’teki Regnum Carya decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Golf" href="/tag/golf/" >Golf Kulübü’nde düzenlenecek olan 7 milyon dolar toplam ödüllü organizasyonda üçü Türk 78 sporcu yarışacak.
Avrupa Turu’nda Race to Dubai sıralamasında ilk 70 sırada yer alan oyuncuların katılabildiği turnuvada bu yıl, 2016 Rio Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Justin Rose ve gümüş madalya kazanan Henrik Stenson’ın yanı sıra decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open’ın son şampiyonu Thorbjorn Olesen, kariyerinde üç major şampiyonluğu bulunan Padraig Harrington, Avrupa’nın Ryder Cup ikonu Ian Poulter, Race to Dubai listesinin ilk sırasında yer alan Tommy Fletwood ve Avrupa Turu’nun iddialı isimlerinden İngiliz golfçü Tayrel Hatton da mücade edecek.
decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open’da bu yıl beşinci kez sahaya çıkacak Türk oyuncu Ali Altuntaş, ilk kez profesyonel olarak mücadele verecek. Altuntaş’ın yanı sıra amatör oyuncular Leon Kerem Açıkalın ve Taner Yamaç da organizasyonda Türkiye decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Golf" href="/tag/golf/" >Golf Federasyonu kontenjanıyla boy gösterecek.
decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open, sekiz ayaklı Europen Tour Rolex Serisi’nin altıncı ayağı olma özelliğini taşıyor.
Dört yıl içinde ülkemizin en geniş ve en etkili tanıtım araçlarından biri haline gelen decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Turkish" href="/tag/turkish/" >Turkish decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Airlines" href="/tag/airlines/" >Airlines decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Open" href="/tag/open/" >Open, geçtiğimiz yıl dünya genelinde yaklaşık 330 milyon hanede izlenmişti. European Tour Rolex Serisi’nin basın toplantısı yarın saat 10.00’da Regnum Carya Otel’de yapılacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 36 47 81
2 GMG Kastamonuspor 36 37 78
3 Iğdır F.K 36 43 74
4 Anagold 24Erzincanspor 36 23 66
5 Menemen FK 36 26 65
6 İskenderunspor 36 15 60
7 Isparta 32 Spor 36 -13 54
8 Somaspor 36 0 50
9 İnegölspor 36 -1 49
10 Fethiyespor 36 0 44
11 Karaman F.K 36 -21 42
12 68 Aksaray BLD. 36 -1 42
13 Arnavutköy BLD 36 -2 42
14 Sarıyer 36 0 41
15 Belediye Derince Spor 36 -5 40
16 Etimesgut Belediyespor 36 -13 40
17 Düzcespor 36 -21 37
18 Denizlispor 36 -20 32
19 Uşak Spor 36 -94 5