CUMHURİYETİN 102. YILINDA İNEGÖL’DE ANLAMLI YÜRÜYÜŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnegöl İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin 102. yılı dolayısıyla özel bir kutlama etkinliği düzenliyor. 28 Ekim Salı günü saat 20.30’da İnegöl AVM Kavşağı’nda bir araya gelecek olan vatandaşlar, 100 metrelik dev Türk bayrağı eşliğinde Atatürk Anıtı’na yürüyecek.
KÖRFEZ HALK BANDOSU CUMHURİYET COŞKUSUNA EŞLİK EDECEK
Yürüyüşte Gemlik Belediyesi Körfez Halk Bandosu da yer alacak. Bando, marşlar ve coşkulu ezgilerle korteje eşlik ederek Cumhuriyet ruhunu İnegöl sokaklarına taşıyacak. Etkinlik boyunca kent, kırmızı-beyaz renklerle donatılacak ve vatandaşlar ellerinde bayraklarla Cumhuriyet sevincini paylaşacak.
ŞAHİN: “CUMHURİYET HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ”
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, yürüyüşe tüm İnegöl halkını davet ederek birlik mesajı verdi:
“Cumhuriyetimizin 102. yılında, Atatürk’ün izinde, birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğiz. Bu coşku sadece bir kutlama değil, geleceğe umutla bakmanın sembolüdür. Tüm hemşehrilerimizi ellerinde bayraklarıyla kortejimize katılmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet hepimizin ortak değeridir.”
İNEGÖL SOKAKLARI KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNECEK
Etkinliğin, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına anlam katan en geniş katılımlı yürüyüşlerden biri olması bekleniyor. 100 metrelik dev Türk bayrağıyla yapılacak yürüyüş, İnegöl’de milli birlik ve beraberlik duygusunu bir kez daha pekiştirecek.
Cumhuriyet chpnin mi ki chp yürüyüş yapıyor? Cumhuriyet yürüyüşü partiler üstü olması lazım. Valilik tarafından yapılsın.. Valilik bu y chpye izin vermesin.