Arü’lü sporcu dubai’deki turnuvada ülkemizi temsil edecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Arü’lü sporcu dubai’deki turnuvada ülkemizi temsil edecek
#Yerel |
 :
/ 118 Kez Okundu
| |

Ardahan Üniversitesi Spor Kulübü sporcularından Dünya Kick Boks Şampiyonu Erkan Varol, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen turnuvada ‘Süper Fights’ kategorisinde mücadele edecek

Ardahan Üniversitesi Spor Kulübü sporcularından Dünya Kick Boks Şampiyonu Erkan Varol, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen turnuvada ‘Süper Fights’ kategorisinde mücadele edecek.
Dünyaca ünlü kick bokscuların katıldığı turnuva 5 Temmuz 2014 tarihi Cumartesi günü 23.30’dan itibaren Kanal Türk televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Ardahan Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu Erkan Varol’un rakibi Iraklı Abbas Mollamahdi olacak.
Ardahan Üniversitesi Rektörü ve Ardahan Üniversitesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Türkiye’yi Dubai’de temsil edecek olan sporcumuz ile gurur duyduğunu belirterek şöyle konuştu; “Eğitim merkezli bir kurum olmakla beraber, sportif alanda ilimizin tanıtımına katkı sağlayacak uluslararası platformlarda Ülkemizi temsil edecek sporculara ve organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
“Kafkas Kartalı” Erkan Varol
“Kafkas Kartalı” lakabıyla anılan Erkan Varol, 25 Haziran 1981 yılında Iğdır’da doğdu. Tayland, Avustralia, Belarus, İtalya, Brüksel, Yunanistan, Almanya, Hollanda, Fransa ve dünyanın birçok ülkesinde yaptığı maçlarda kademe atlayarak iyi bir ivme yakaladı. Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen sporcu bugüne kadar toplam 128 maç yaptı. Katıldığı müsabakalardan üçünü kaybetti. 1 maçta beraberlik, 87 nakauvt ve 125 karşılaşmada ise galibiyet elde etti. 9 yaşından beri dövüş sporları alanında çalışan Varol, dünya şampiyonasında İranlı dövüşçü Abbas Mollamahdi’yi yenerek şampiyon olmuştur.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.