Beymen ve arçelik’ten fotoğraf yarışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beymen ve arçelik’ten fotoğraf yarışması
#Yerel |
16 May 2017 / Sal 15:33
/ 71 Kez Okundu
| |

Beymen Club ve Arçelik OLED TV ’Kameranı hayatın kendisine, şehrin kalbine ve insanlara odakla’ sloganıyla şehir ve insanlar konulu fotoğraf yarışması düzenliyor

Beymen Club ve Arçelik OLED TV ’Kameranı hayatın kendisine, şehrin kalbine ve insanlara odakla’ sloganıyla şehir ve insanlar konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.
Beymen Club ve Arçelik OLED TV, #ŞehrinHayatı fotoğraf yarışması ile moda, şehir ve fotoğraf tutkunlarını bir araya getirecek. ’Kameranı hayatın kendisine, şehrin kalbine ve insanlara odakla’ sloganıyla düzenlenen yarışmaya katılmak isteyenler, şehir ve insanlar konulu fotoğraflarını 15 Mayıs-1 Haziran tarihleri arası #ŞehrinHayatı hashtag’iyle Instagram’dan paylaşması gerekiyor.
18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olan yarışmaya katılan eserler; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen Pazarlama İletişimi Genel Müdürü Yardımcısı Elif Tellaloğlu, Arçelik Marka & İletişim Grup Yöneticisi Özlem Akbayır, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Beymen Tasarımcısı Aslı Abassoğlu, Condé Nast Traveller Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Çiler İlhan ve Blogger Ayşegül Uluç’dan oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek.
Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, #ŞehrinHayatı dijital sergisi dahilinde seçili Beymen Club vitrinlerinde yer alan TV’lerde gösterilecek. Ayrıca yarışmanın birincisine 3 bin TL’lik hediye çeki ve Arçelik TV’den 2 bin TL indirim, ikincisi 2 bin TL’lik hediye çeki ve dilediği Arçelik TV’de bin TL indirim ve üçüncüsü bin TL’lik hediye çeki ve dilediği Arçelik TV’de 500 TL indirim çeki ile ödüllendirilecek.
Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için beymenclub.com internet sitesinden bilgi alınabilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.