Bimeks’ten çifte bayram kazancı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bimeks’ten çifte bayram kazancı
#Yerel |
09 Eyl 2016 / Cum 15:34
/ 43 Kez Okundu
| |

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Kurban Bayramı’na özel bir kampanya ile 8-19 Eylül tarihleri arasında tüm ürünlerinde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 bipara veriyor

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Kurban Bayramı’na özel bir kampanya ile 8-19 Eylül tarihleri arasında tüm ürünlerinde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 bipara veriyor.
Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili kapıya dayanmışken perakende pazarında da hareketli günler yaşanıyor. Giyim, kıyafet gibi alışverişler genelde bayramdan önceki gece en yoğun noktaya ulaşıp sonlanırken gıda, teknoloji ve hediye alışverişinin yoğunluğu bayram tatili boyunca devam ediyor. İnsanlar tatildeyken de teknolojiyle olan bağlarını koparmıyorlar.
Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks de vatandaşlara yönelik bir bayram kampanyası hazırladı. Firma, bu bayramda beyaz eşyadan televizyona, akıllı telefonlardan ev aletlerine kadar sattığı tüm ürünlerde yüzde 10 indirim ve yüzde 10 bipara kampanyası yaptı. Bimeks bu şekilde bayram tatili boyunca teknolojik ürün alışverişi yapmak isteyenlere indirimli bir fırsat sunuyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.