Bolu’da btso ve stk’lardan darbe girişimine sert tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bolu’da btso ve stk’lardan darbe girişimine sert tepki
#Yerel |
19 Tem, 2016 / Sal 14:49
/ 55 Kez Okundu
| |

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine sert tepki gösterdiler

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine sert tepki gösterdiler. Olulum adına konuşan BTSO Başkanı Türker Ateş, “Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur” dedi.
BTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, “Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı o gece, birliğimiz ve oda ve borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın yayın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır” ifadelerini kullandı.
BTSO Başkanı Ateş, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TBMM Başkanı, Başbakan ve Meclis’teki tüm siyasi partileri cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız ama en çok darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.