Genç askon adıyaman başkanı bedrettin özsayın:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç askon adıyaman başkanı bedrettin özsayın:
#Yerel |
18 Kas 2016 / Cum 16:04
/ 124 Kez Okundu
| |

Cinsel istismara yönelik düzenlemenin yanlış anlaşıldığını ileri süren Genç Askon Adıyaman Başkanı Bedrettin Özsayın sosyal medya da bazı kesimler tarafından yapılan algı operasyonları ile yanlış anlaşıldığı belirtti

Cinsel istismara yönelik düzenlemenin yanlış anlaşıldığını ileri süren Genç Askon Adıyaman Başkanı Bedrettin Özsayın sosyal medya da bazı kesimler tarafından yapılan algı operasyonları ile yanlış anlaşıldığı belirtti.
Genç Askon Adıyaman Başkanı Bedrettin Özsayın cinsel istismar suçuyla ilgili düzenlemeyle alakalı olarak yapmış olduğu açıklama, “Bugün sosyal medya ortamlarında ve diğer iletişim araçlarında ülkedeki soruna mağdur ailelerin sorununa çare bulmak için yapılacak bir çalışmayı baltalamak, karalamak için var gücünle çalışan zihniyetin yansımalarından birine daha şahitlik ediyoruz.
Ve bizler inanıyoruz ki araştırmadan konuyu tam ele almadan yapılan bu paylaşımlar düzelecektir. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ’Bu tamamen maalesef gerçek dışı bir iftiradır. Olay şudur, yaşı tutmayan, erken yaşta, reşit olmayan yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocukları oluyor. Baba hapse giriyor. Çocuklar anasıyla yalnız başına kalıyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduriyetin giderilmesine yönelik bir çalışmadır. Ama her şey ortada bu bir tecavüze af değildir’ şeklinde konuşmuştur. Konu böyle iken hemen bizi vicdani duygularımızdan vurup algı oluşturan şer odaklarını kınıyoruz. Artık yeni Türkiye bilinçli araştıran ve devasa projelere imza atacak gençlerle doludur. Bu gibi algı oyunlarınız işe yaramadı yaramayacaktır” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.