Melikgazi belediyesi ekipleri teknik eğitime katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Melikgazi belediyesi ekipleri teknik eğitime katıldı
#Yerel |
08 Kas 2016 / Sal 17:34
/ 13 Kez Okundu
| |

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediyenin İmar, Fen İşleri, Geri Dönüşüm ile Kentsel Dönüşüm müdürlüklerinde çalışan müdür, şef ve mühendislerin ‘İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları İç Anadolu Bölgesel Semineri’ne iştirak ettiklerini söyledi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediyenin İmar, Fen İşleri, Geri Dönüşüm ile Kentsel Dönüşüm müdürlüklerinde çalışan müdür, şef ve mühendislerin ‘İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları İç Anadolu Bölgesel Semineri’ne iştirak ettiklerini söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilimizde düzenlenen ‘İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları İç Anadolu Bölgesel Semineri’ toplantısına belediyenin teknik ekibinin konularına göre katıldıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen İç Anadolu Bölgesel Semineri’ne katılan personelimiz bilgi ve yasal mevzuat hakkında bilgilendirilmişlerdir. Bu seminerde öncelikle belediyemiz kentsel dönüşüm, imar ve şehircilik çalışmaları hakkında bakanlık yetkililerine bilgiler verildi ve yapılanlar paylaşıldı. Belediyeciliğin duayeni Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin hemşerimiz olması, şehrin yapısını çok iyi biliyor olması ve Kayseri’ye ayrı bir önem gösterilmesine vesile olmuştur. Böyle kapsamlı organizasyonların Kayseri’de yapılması, inanıyorum ki Kayseri’nin Çevre ve Şehircilik açısından yakın zamanda büyük aşama kaydedeceğinin bir göstergesidir.” dedi.
Özellikle belediyelerin yoğun ilgi gösterdiği ve bir bakıma hizmet içi özel gibi olan bu seminere tam kadro iştirak ettiklerini ifade eden Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destek ve katılımları ile Kayseri Belediye Modeli daha da gelişeceğini ve kurumlaşacağını sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.