Teröre lanet okundu
#Yerel |
13 Ara 2016 / Sal 20:49
/ 13 Kez Okundu
| |

İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi

İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.
Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda 7 den 70’e ellerinde Türk bayraklarıyla yaklaşık 2 bin kişilik grup, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda" şeklinde sloganlar atarak, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yürüdü.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen vatandaşlar burada İstiklal Marşını okudular. AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç ile MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca’ya çiçek vererek, taziyede bulundu.
AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Lüleburgaz halkının teröre tepkisini göstermek ve emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade etmek amacıyla bu yürüyüşü düzenlediklerini aktardı. Koç, “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen kanlı terör saldırısı sonucu 44 vatandaşımız, sivil ve polisimiz şehit olmuştur. Bu saldırıyı protesto etmek, Lüleburgaz halkının teröre tepkisini göstermek ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek üzere ilçe merkezinde terör saldırılarını kınayan bir yürüyüş düzenledik. Göstermektedir ki Türk halkına bu yüce Türk milletine ne kadar saldırırlarsa da saldırsınlar bu bizi dağıtmaktan çok kenetlenmemizi ve perçinlenmemizi sağlıyor. Biz bir ölür bin diriliriz. Bunu kimse unutmasın” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.