Vali adıyla dolandırıcılık uyarısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vali adıyla dolandırıcılık uyarısı
#Yerel |
15 Kas 2016 / Sal 15:04
/ 4 Kez Okundu
| |

Düzce Valiliğinden Vali Zülkif Dağlı ve Valilik adı kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar edilmemesi uyarısı yapıldı

Düzce Valiliğinden Vali Zülkif Dağlı ve Valilik adı kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar edilmemesi uyarısı yapıldı.
Düzce Valili Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada dolandırıcılık uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada “Son günlerde ilimizde ki esnaf ve işadamları telefon ile aranarak, kendisini Düzce Valisi olarak tanıtıp ‘İlimizde ki hasta, engelli, yardıma muhtaç kişilere yardım topluyoruz, katkılarınızı bekliyoruz’ şeklinde Sayın Valimiz ve Vali Yardımcılarımızın adını kullanarak yardım adı altında para istendiği bilgileri Valiliğimize ulaşmaktadır. Düzce Valiliği ve Valimiz Zülkif Dağlı adını kullanarak dolandırıcılık suçu işleyen şahıs ya da şahısların yakalanması için kolluk güçlerimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın dolandırılıp mağdur olmamaları için konunun kamuoyuna duyurulması ihtiyacı hasıl olmuştur. Valimiz Zülkif Dağlı ve Valiliğimiz adını kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar etmeyin” denildi.
Yapılan açıklamada ayrıca bu gibi bir durumlarda vatandaşların 155 Polis İmdat’ı aranması istendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.