Ücretsiz servis için girişimler başlatıldı

#İnegöl | Haber Merkezi
21 Ağu 2019 / Çar 13:03

Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz “Hacı Sevim Kampüsü’ne ücretsiz taşıma yapılmayacak” başlıklı haber sonrası girişimler başlatıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile tekrar bir araya gelmişti. Atılan adımlar ve gerçekleştirilen taleplerle alakalı hem teşekkürlerini ileten Gürel ve beraberindekiler, taleplerini de iletmişlerdi.

Vekil Gürel, daha sonra Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede inceleme ve değerlendirme için işbirliği yapılması kararı alınmıştı. Bu görüşmenin ardından Gürel, Bursa’da Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak’ı misafir etti.

Gürel ve Çolak’a Bursa programında İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da eşlik etti. Bursa Valisi Yakup Canpolat’ı makamında ziyaret eden heyet, taşımalı eğitim konusunda gelinen son aşamayı birlikte değerlendirdi.

OKULLAR AÇILDIĞINDA NETLEŞECEK

Öte yandan edinilen bilgilere göre Alanyurt ve İnegöl Merkezden, Karalar bölgesinde bulunan Hacı Sevim Mesleki Eğitim kampüsüne ücretsiz öğrenci servisi kararının okullar açıldığında netleşmesi bekleniyor.


Hacı Sevim Kampüsü’ne ücretsiz taşıma yapılmayacak