Kağıthane’de dehşet anları kamerada: Husumetlisinin işyerini silahla böyle bastı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kağıthane’de dehşet anları kamerada: Husumetlisinin işyerini silahla böyle bastı
#Asayiş | İHA
30 Ara 2022 / Cum 14:56
/ 43 Kez Okundu
| |

İstanbul’un Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde iki kafenin kurşunlanması, 2 kişinin öldürülmesi ve 1 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili gerçekleştirilen operasyonlarda 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda birbirlerinin işyerini saldırdıkları iddia edilen 25 kişi gözaltına alınırken, Kağıthane’de husumetlisinin kafesini basan silahlı saldırganın havaya ateş açtığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde 19 Aralık’ta 2 kafenin kurşunlanması, aynı gün M.E.K isimli şahsın öldürülmesi, 25 Aralık’ta R.A isimli şahsın öldürülmesi ve O.K. isimli şahsın ise silahla yaralanması olaylarıyla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Cinayet eylemlerini gerçekleştiren 2 ayrı suç örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda birbirlerinin işyerini saldırdıkları belirlenen 25 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde yapılan aramalarda ise 1 adet uzun namlulu tüfek, 10 adet ruhsatsız tabanca, Farklı ebatlarda 163 adet fişek, Yaklaşık 1 kilo eroin maddesi ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Kağıthane’de kafeye yapılan silahlı saldırı kamerada
Kağıthane’de bir kafeye düzenlenen silahlı saldırı da kameraya yansıdı. Bir işyeri sahibi husumetlisinin kafesini bastı. Kafasında kaskla işyerine gelen saldırgan silahıyla havaya ateş açtı. O sırada dükkanda bulunanlar ise büyük panik yaşadı. Havaya bir kaç kez ateş açan saldırgan ardından olay yerinden ayrıldı. Görüntülerde kafasında kask bulunan bir kişinin içeriye girdiği ve hemen ardından artarda havaya ateş açarak oradan ayrıldığı görülüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.