ESTÜ Ortak Dersler Bölümü’nden öğrenci konseri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ESTÜ Ortak Dersler Bölümü’nden öğrenci konseri
21 Oca 2024 / Paz 10:41
/ 0 Kez Okundu
| |

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Ortak Dersler Bölümü tarafından düzenlenen Öğrenci Konseri Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

ESTÜ Ortak Dersler Bölümü tarafından Öğrenci Konseri düzenlendi. Ortak Dersler Bölümü Öğr. Gör. Amine Aygistova’nın piyano öğrencilerinin sahne aldığı etkinlikte piyano ve viyolonselin birlikte eşlik ettiği eserler, dinleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Konserde, viyolonsel eşliğinde ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü öğrencisi Doğa Bekem Aksu, piyano eşliğinde ise Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi Hilal Kaya, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Elif Gümüş, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Merve Maide Yiğit ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hatice Nur Güçlü çeşitli eserlerle performanslarını sergiledi. Öğrencilere konser sonrası teşekkür belgeleri ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan tarafından takdim edildi.
Ortak Dersler Bölümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen konser, farklı disiplinlerden gelen öğrencileri sanat çatısı altında toplarken, ESTÜ öğrenci ve çalışanlarına keyifli dakikalar yaşattı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.