Zemci Şahin; işçiler adil ücret almalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zemci Şahin; işçiler adil ücret almalı
#İnegöl | Haber Merkezi
01 May 2024 / Çar 22:37
/ 656 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin'den 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı: 'İşçinin Hakkı, İnsanın Hakkıdır!'

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, işçi sınıfının mücadelesini ve haklarını vurguladı. Şahin, işçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, adil ücretler alınması ve insan onuruna yakışır şekilde çalışma haklarının alınmasının önemine dikkat çekti.

 
Şahin'in açıklamasından öne çıkanlar:
 
İşçi sınıfının tarihi mücadelesi: Şahin, 1 Mayıs'ın 168 yıllık bir tarihi mirasa sahip olduğunu ve işçi sınıfının anlamlı mücadelesini temsil ettiğini vurguladı.
Hak mücadelesinin devam etmesi: Şahin, ne yazık ki günümüzde bile işçi sınıfının aradığı hakları tam olarak elde edemediğini ve bu mücadelenin devam etmesi gerektiğini belirtti.
Örgütlülük ve hak savunuculuğu: Şahin, 1 Mayıs'ın işçi sınıfının örgütlü şekilde mücadele etmesi ve haklarını savunması geleneğinin bir ifadesi olduğunu söyledi.
Çalışma koşullarının iyileştirilmesi: Şahin, işçilerin daha iyi çalışma koşullarında çalışması, adil ücretler alması ve insan onuruna yakışır şekilde çalışma haklarının olması gerektiğini savundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.