GKV Özel Okulları Genel Müdürlüğüne Fevzi Gürsel atandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GKV Özel Okulları Genel Müdürlüğüne Fevzi Gürsel atandı
05 Şub 2024 / Pzt 09:49
/ 0 Kez Okundu
| |

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’na Genel Müdür olarak atanan Fevzi Gürsel’in görevine başladığını açıklayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Gürsel’e yeni görevinde başarılar diledi.

1963 yılından bu yana eğitim alanında önemli hizmetler gerçekleştiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kuruluşunun 60. Yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy eğitimci Fevzi Gürsel’in Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü görevine atandığını açıkladı. Ersoy açıklamasında, “27.01.2024 tarih ve 2024/252 sayılı Gaziantep Kolej Vakfı Yönetim Kurulu kararıyla eğitimci Fevzi Gürsel, okulumuz Genel Müdürü olarak atanmıştır. Kurumlarımızda önceki dönemlerde Genel Müdür olarak görev yapan Sayın İsmet Tiryaki’ye de katkılarından ve hizmetlerinden dolayı şahsım ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.
“Fevzi Gürsel Gaziantep’in yetiştirdiği bir eğitim sevdalısıdır”
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğüne atanan Fevzi Gürsel’in 1998-2015 tarihleri arsında kurumda farklı görevlerde görev aldığını ifade eden Ersoy açıklamasına, “Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu olan Fevzi Gürsel, GKV Liselerinde 1998 yılında İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlamış, 2001 yılında Liseler Müdür Yardımcısı, 2009 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak okullarımızda 2015 yılına kadar başarıyla görev yapmıştır. Görev yaptığı süre içerisinde Öğrenci Değişim Programlarının ilk kuruculuğunu ve program yönetim süreç süpervizörlüğünü yürütmüş, IB Kuruculuğu, TOK (Theory of Knowledge, bilgi kuramı, EYP (European Youth Parliament), MUN (Model United Nations), Kardeş Okul Projeleri, Halkoyunları Yurtdışı etkinlikleri ve organizasyonlarını yapmış, Festivallerin başından sonuna kadar tüm ekiplerin gelişinden sahne alışlarına barınmalarına kadar her türlü organizasyonu Mihmandar başı olarak yürütmüş, Basın-Yayın kurulunda aktif Türkçe-İngilizce dergi gazete ve yıllık hazırlıklarından basımına kadar süreç yönetimlerinde bulunmuş, okulda hazırlanan tüm İngilizce ve Türkçe tiyatroların hazırlanmasından sahnelenmesine kadar her türlü süreçte aktif görev almış ve GKV Spor Kulübü yöneticiliğini başarıyla yürütmüş tam bir GKV sevdalısıdır. Sayın Fevzi Gürsel’e yeni görevinde başarılar diliyor, kendisinden alacağımız güç ve destekle yolumuza daha büyük hizmetler gerçekleştirerek devam edeceğimize inanıyor, okulumuza değerli katkıları için şimdiden teşekkür diliyorum” şeklinde konuştu.
“GKV Anadolu’nun 60 yıllık eğitim çınarıdır”
Uzun yıllar farklı bölümlerde öğretmen ve idareci olarak görev yaptığı kuruma genel müdür olarak atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel yaptığı değerlendirmede, “Bugün kuruluşunun 60,yılını onurla, gururla kutladığımız Anadolu’nun eğitim çınarı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Genel Müdür olarak görev yapmak elbette benim için büyük bir onur ve büyük bir şereftir. Beni bu göreve layık gören başta Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve bütün GKV ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.