Medicana Eğitim Grubu, MBA Okulları ile Nevşehir’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Medicana Eğitim Grubu, MBA Okulları ile Nevşehir’de
15 Ara 2023 / Cum 10:20
/ 1 Kez Okundu
| |

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımını ve Modern Müfredat vizyonunu referans alan eğitim-öğretim faaliyetlerine 2024-2025 akademik yılında Nevşehir Kapadokya Kampüsü ile başlayacak.

MBA Okulları Nevşehir kampüsünde gerçekleştirdiği görkemli lansmanlarla eğitimciler ve ebeveynler ile bir araya geldi. MBA Okulları üst düzey yöneticilerinin katılım gösterdiği lansmanda her öğrencinin Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımına yönelik yapılan çalışmalara vurgu yapan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, eğitime yenilik ve nitelik temelinde çözümler üretiyoruz. Yüksek akademik performansın dört dili olan Matematik, İngilizce, Ana Dil ve Bilim Dili yeterliliğinde Bilim Kurulumuz ile fark oluşturan öncü çalışmalara imza atıyoruz. Ekosistemimizde yer alan her paydaşımızın tutku alanlarında derinleşmesini önceliyor, başarıyı sonsuz şıklardan oluşan bir öğrenme yolculuğu olarak yorumladığımız için tutku rehberliği sistemiyle sınıflarımızın kapısını hayallere açıyoruz” dedi.
2024 - 2025 eğitim öğretim yılında 10 şehir 18 kampüste bilim, sanat, spor, teknoloji gibi eğitimin tüm sorumluluk alanlarında güçlü iş birlikleri ile Türkiye’nin en itibarlı eğitim yatırımlarına devam edecek olan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, eğitimde dönüşüm için deneyimli eğitimci kadrosuyla Nevşehir Kapadokya Kampüsünde de büyüme yolculuğunu sürdürecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.