Niğde’de rehberlik öğretmenlerine mühendislik bölümleri tanıtıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Niğde’de rehberlik öğretmenlerine mühendislik bölümleri tanıtıldı
29 Şub 2024 / Per 15:09
/ 0 Kez Okundu
| |

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri özel kurumların ve etüt merkezlerinin rehberlik öğretmenleriyle bir araya geldi.

Liselerde görev yapan rehberlik öğretmenlerine, öğrencilerin üniversite bölüm tercihlerine katkı sağlaması amacıyla mühendislik bölümleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen programda, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Barut fakülte imkânları, eğitim kadrosu, teknik donanımlar ve fakülte akademisyenleri ve öğrencilerin çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.
Program çerçevesinde Bilgisayar, Çevre, Elektrik, Gıda, Harita, İnşaat, Jeoloji, Maden, Makine ve Mekatronik Mühendislikleri bölümlerinin öğretim üyelerince bölüm tanıtımı, mesleki yeterlilik, iş imkânları ve burs imkânları hakkındaki sunumlar yapıldı.
Özellikle Harita, Maden, Jeoloji ve Gıda Mühendisliği bölümlerinin burs imkanlarından ve bu bölümleri tercih edecek olan öğrencilerin faydalanabileceği faydaların neler olduğu anlatıldı. Sunumlar sonrasında Mühendislik Fakültesi bölümlerinin Niğde’deki gerçekleştirilebilecek tanıtımlar ve öneriler görüşüldü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.