Rektör Levent, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve öğrenciler ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Levent, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve öğrenciler ile bir araya geldi
16 Kas 2023 / Per 14:04
/ 2 Kez Okundu
| |

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu ve öğrenciler ile toplantıda bir araya geldi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Papatya Karakurt, komisyon üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Toplantıda üniversite olarak en önemli hedeflerinden birinin engelsiz üniversite olmak olduğunu ifade eden Rektör Levent, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti. Bu tür toplantı ve birlikteliklerin farkındalık oluşturmada önemli olduğunu vurgulayan Rektör Levent, “Sizlerin hem okullarınızda iyi bir eğitim almanız, hem de ondan sonraki mesleki yaşamlarınıza çok rahat devam edebilmeniz anlamında bütün desteğimizi vermeye çalışacağız” dedi.
Öğrencilerinin sorunlarına çözüm önerilerinin de bulunduğu toplantıda Rektör Prof. Dr. Akın Levent, son olarak çalışmalarından dolayı EBYÜ Engelli Öğrenci Birimi’ne teşekkür etti. Öğrenciler de verdiği desteklerden dolayı Rektör Levent başta olmak üzere üst yönetime ve Engelli Öğrenci Birimi Komisyonu’na teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.