Rektör Savaş final haftasında öğrencilere çorba ikramı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Savaş final haftasında öğrencilere çorba ikramı
18 Oca 2024 / Per 11:30
/ 6 Kez Okundu
| |

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından final haftası nedeniyle öğrencilere çorba dağıtımı gerçekleştiriliyor.



Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Prof. Dr. Fuat Sezgin kütüphanesinde ders çalışan öğrencilerle sohbet edip çorba ikram etti.

Kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikram eden Rektör Savaş, “Üniversitemizde geleneksel hale getirdiğimiz bir uygulama olarak sınav dönenimde çorba ikramını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin derslerine daha iyi çalışmaları ve sınav streslerini bir nebze olsun hafifletmek amacıyla onlara Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Uşak Üniversitesi olarak onlara daha iyi imkanlar sunmak için durmadan çalışıyoruz. Onlarda derslerinde gösterdikleri başarılarla, ulusal ve uluslararası alanda aldıkları derecelerle bizleri gururlandıracaklar. Tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Savaş ile sohbet eden öğrenciler, bu tür faaliyetlerin öğrenciler arasında olumlu bir atmosfer oluşturduğunu ifade ederek geleneksel hale gelen çorba dağıtımından dolayı teşekkür ettiler.
Çorba dağıtımı final haftasında 24 saat açık olacak Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi giriş katında sınavlar süresince devam edecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.