Bursa Ak Parti İl teşkilatı seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Ak Parti İl teşkilatı seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi
#Bursa |
07 Eyl 2015 / Pzt 13:05
/ 460 Kez Okundu
| |

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, "Biz büyük bir devletiz 78 milyonumuzla, halkımızla güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu mücadele, alçaklar yok edilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Torun, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda, 1 Kasım'da yapılacak genel seçim öncesinde il teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır ve ardından Dağlıca'dan gelen haberlerle içlerinin burkulduğunu ifade eden Torun, "Alçaklar, hainler durmuyor. Öncelikle bu saldırılarda can siperhane mücadele eden hayatını bu yola adayan ve bu yolda şehit olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Birilerinin Türkiye'nin güçlenmesini istemediğine dikkati çeken Torun, şöyle devam etti:

"Özellikle bazı uluslararası güçlerin desteğiyle içerideki maşalar harekete geçiriliyor. Bu hainler, alçaklar bu saldırıları gerçekleştiriyor. Ama şunu bilmeliler ki; Türkiye bu coğrafyalarda bin yıldır bu tür olaylarla mücadele ediyor. Biz büyük bir devletiz 78 milyonumuzla, halkımızla güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu mücadele, alçaklar yok edilinceye kadar kararlılıkla devam edecektir."

HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde verdiği sözleri tutmadığını dile getiren Torun, şunları kaydetti:

"Bu parti, 7 Haziran'dan önce 'Biz Türkiye partisi olacağız, mücadelemizi parlamento çatısı altında sürdüreceğiz' sloganıyla yola çıktı. Ama biz hep temkinli yaklaştık. İnşallah öyle olur. Ülkemiz huzur, birlik, beraberlik içerisinde olur. Yeter ki mücadele milletimizin verdiği yetkiyle milletimizin vekiliyle siyasi bir mücadele olsun istedik. Ama 7 Haziran'dan sonra bunların gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Bunların kandan beslendiği eli kanlı örgüte destek verdikleri aşikar şekilde anlaşıldı ki bu işi gizleme gereği de duymadılar. Böyle pervazsız bir davranış sergilediler vatandaşlarımıza. Önümüzde 1 Kasım seçimleri var. HDP'ye oy vermiş vatandaşlarımızı bir kez daha düşünmeye, kararlarını gözden geçirmeye ve 1 Kasım'da bütün bu olayları gözden geçirerek HDP'nin takındığı tavrı düşünerek yeniden kararlarını gözden geçirmelerini ve serbest iradeyle oy kullanmalarını istiyorum."

AK Parti olarak seçim süreçlerinin başladığını belirten Torun, "18 Eylül'de aday adayları listesi tamamlanacak. Ben tüm adaylara başarılar dilerim. Listelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz milletin partisiyiz. AK Parti'yi milletimiz kurdu" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.