MHP Bursa'da Seçim Stratejisini Açıkladı: Hedef Milli Mücadele!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP Bursa'da Seçim Stratejisini Açıkladı: Hedef Milli Mücadele!
#Bursa | Haber Merkezi
10 Şub 2024 / Cmt 18:54
/ 78 Kez Okundu
| |

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa'da 31 Mart yerel seçimleri için izleyecekleri yolu ve planlarını anlatan bir toplantı düzenledi.

Toplantıda MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Davut Aydın ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci de hazır bulundu.

Büyükataman, MHP'nin ilkelerinden taviz vermeden mücadelesini sürdürdüğünü ve Cumhur İttifakı'nın önemini vurguladı. Türk milletinin 2018 yılında Cumhur İttifakı'nı tercih ettiğini ve bu seçimlerin de milli bir mücadele olduğunu söyledi.

31 Mart'ın sadece yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini belirten Büyükataman, bu seçimin Cumhur İttifakı'nın yeniden perçinlenmesi için bir fırsat olduğunu dile getirdi. Zillet belediyeciliğinin Türk milletini parçalara ayırma noktasına geldiğini ve bu nedenle bu seçimin Türkiye'nin bekası için önemli olduğunu söyledi.

MHP'nin temel hedefinin üretici bir belediye anlayışı olduğunu belirten Büyükataman, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinde Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için hazır olduklarını söyledi.

AK Parti ile yapılan görüşmelerin al ver pazarlığı değil, milleti düşünen görüşmeler olduğunu vurgulayan Büyükataman, Cumhur İttifakı'nın tek düşüncesinin Türk milleti ve Türkiye olduğunu söyledi.

Toplantıyı "Cumhur İttifakı tam kadro sahada olacaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Alinur Aktaş ve 18 adayımızın tamamına güveniyorum. Zaferimiz inşallah bahtiyar olacaktır" sözleriyle sonlandıran Büyükataman, MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğine inandığını gösterdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.