AK Partili kadınlardan Başkan Doğan’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili kadınlardan Başkan Doğan’a ziyaret
02 Şub 2018 / Cum 10:45
/ 71 Kez Okundu
| |

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a iadeyi ziyarette bulundu.
Kısa süre önce düzenlenen kongre ile AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Betül Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri İbrahim Elgin, Güzin Taştekin, Canan Soylu ile AK Parti’nin İzmit mahalle başkanlarının da yer aldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Doğan’a kendilerini sıcak karşılamasından ötürü teşekkür eden AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “İzmit Belediyemiz güzel ve örnek hizmetler yapıyor. Şehrimize kazandırdığınız hizmetler adına size ve ekibinize teşekkür ederim. Ak Partili kadınlar olarak yaptığınız hizmetleri mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak halkımıza anlatmaya devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Sizleri ağırlamaktan çok mutluyum. Hepinize görevinizde başarılar dilerim. Bu işler gönül işi, heyecan işi, davaya inanma işi. Gözlerinizde bu heyecanı görmek mümkün. Heyecanınız hiç eksik olmasın. Partimiz başarılıysa, halkımızın büyük teveccühünü kazanmışsa bunda en büyük emek siz kadınlarımızındır. Sizler partimizin en önemli gücünüz. Sizler sayesinde bu başarılar elde ediliyor. Birlik beraberlik içinde ülkemize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Allaha çok şükür herkese nasip olmayacak bir liderimiz var. Liderimiz, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda yürümeye, hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Türkiye’de AK Parti hükümetleri sayesinde büyük hizmetler yaptığını söyleyen Başkan Doğan, “Her alanda büyük dönüşümler, gelişmeler oldu. Bu yola halkımıza, milletimize hizmet etmek için çıktık. Siyaset, bizim için ülkemize, milletimize hizmet etme aracıdır. Hizmet ederken bir beklenti içinde olmadık olmayacağız. Geride hoş bir seda bırakabilirsek bu bizim için her şeyden daha önemlidir. Yaptığımız hizmetler için bir Allah razı olsun denilsin bu bizim için mutlulukların en büyüğüdür. Böyle bir partinin, camianın içinde olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. Bu bizler için en büyük gururdur” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.