Eskişehirli iş adamlarından emniyete 3 yeni araç

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eskişehirli iş adamlarından emniyete 3 yeni araç
24 Kas 2017 / Cum 18:26
/ 9 Kez Okundu
| |

Eskişehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği tarafından alınan 3 araç Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ hizmetlerinde kullanılmak üzere düzenlenen tören ile teslim edildi

Esk ehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği tarafından alınan 3 araç Esk ehir Emniyet Müdürlüğü’ hizmetlerinde kullanılmak üzere düzenlenen tören ile teslim edildi.
Esk ehir Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği tarafından alınan araçlar Polis Evi’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Emniyet tarafından yapılan açıklamada, "Esk ehir halkının huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadelede araç ve gereç yönünden her daim kendisini yenileyen Emniyet Müdürlüğümüz, Emniyet Genel Müdürlüğünce düzenli olarak tahsisi yapılan araçlarının yanı sıra ilimizin hayırsever adamlarının da desteklerini görmektedir. Törende Esk ehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkan ve dernek üyesi hayırsever adamlarımıza, Emniyet Müdürlüğümüze şimdiye kadar yapmış oldukları maddi manevi destekleri ve dernek çalışmalarından ötürü teşekkürlerini bildirm ve plaket verm tir" denildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.