Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten:
08 Mar 2018 / Per 18:25
/ 67 Kez Okundu
| |

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘’İstihdamda Kadın’’ın önemine dikkat çeken Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ‘’İstihdamda Kadın’’ın önemine dikkat çeken Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, “Kadın istihdamını destekleyen şirketlerden biriyiz. Grubumuzun toplam çalışan sayısının yüzde 60’ı kadın” dedi.
Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hospitalpark Darıca Hastanesi Başhekimi Dr. Nilgün Yönten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadın istihdamına önem veren bir kurum olduklarını belirtti. İşe alımlarda ve kariyer planlamasında kadın, erkek şartlarının eşit olduğunu, kadın çalışanların şirket içinde yükselmesi için çaba gösterdiklerini belirten Yönten, liyakatin tek kriter olduğunu, negatif ayrımcılık ve üstünlük hedeflenmediğini, aksine eşitliğin tek amaç olduğunu söyledi.
Büyük Anadolu Grup bünyesinde çalışan personellerin büyük bir kısmını kadınların oluşturduğunu kaydeden Dr. Nilgün Yönten, “Kadın istihdamını destekleyen şirketlerden biriyiz. Grubumuzun toplam çalışan sayısının yüzde 60’ı kadın. Büyük Anadolu Grup bünyesinde kadın yönetici oranımız yüzde 73’tür. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde faaliyete girecek 2 yeni hastanemiz ile grubumuzun istihdam sayısı bin 500 kişiye ulaşırken, grubumuzda çalışan personel kadın sayısı ve yönetici kadın istihdamı oranını yüzde 80’lere getirmeyi hedefliyoruz. Çalışan kadınlarımız dahil tüm ülkemiz kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Grubumuz adına kutluyor, tüm kadınlara uygulanan negatif ayrımcılık, şiddet ve baskıların ortadan kalkacağı, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu yarınların kadınlarımızın olmasını temenni ediyorum“ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.