Nurhayat Beytekin’in öldürülmesine ilişkin dava

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Kas 2017 / Pzt 13:51
/ 56 Kez Okundu
| |

Siirt’te Nurhayat Beytekin’i 22 bıçak darbesiyle öldüren Metin Onur K

Siirt’te Nurhayat Beytekin’i 22 bıçak darbesiyle öldüren Metin Onur K.’nin yargılanmasına başlandı. Karar çıkmayan duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Siirt’te 29 Nisan’da 19 yaşındaki Nurhayat Beytekin’i 22 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Metin Onur K.’nin (18) yargılanmasına başlandı. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan sanık Keleş’in Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden bağlandığı duruşmaya avukatlar ve Beytekin’in ailesi katıldı. Siirt Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada müşteki avukatları, Onur Metin K.’nin daha önce görüştüğü Nurhayat’ı öldürmek için babaannesinin evine giderek suçta kullandığı bıçağı yanına aldığını belirtti. Avukatlar, zanlının olay günü maktule 22 bıçak darbesi vurduğunu ve bağırmaya çalışan kızın ağzını kapattığını anlatarak, sanığın "Canavarca hisle kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanmasını talep etti. Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.

"En ağır ceza verilsin"
Duruşma sonrası konuşan Nurhayat’ın babası Derviş Beytekin, katile en ağır cezanın verilmesini talep etti. Baba Beytekin, "Vahşice katledilen Nurhayat’ın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Başka Nurhayatların ölmemesi için katile en ağır ceza olan ağırlaştırılmış müebbet verilmesini istiyoruz. Herkesten de destek bekliyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.