Ozanlar Kavşağı ile Karakamış Mahallesi arasındaki arter yenileniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ozanlar Kavşağı ile Karakamış Mahallesi arasındaki arter yenileniyor
22 Şub 2018 / Per 17:34
/ 39 Kez Okundu
| |

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol, Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının Ozanlar Kavşağı ile Karakamış Mahallesi arasındaki arterde devam edeceği belirtildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol, Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, kentsel tasarım ve cadde yen ileme çalışmalarının Ozanlar Kavşağı ile Karakamış Mahallesi arasındaki arterde devam edeceği belirtildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol, Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir Senin İçin Yen ileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yen ileme çalışmaları 23 Şubat Cuma günü itibariyle Ozanlar Kavşağı ile Karakamış Mahallesi arasındaki arterde devam edecektir. 2 bin 500 metrelik güzergahta altyapı ve fiber optik imalatları başlamıştır. Ardından asfalt için kazı ve dolgu işlemleri gerçekleştir ilecektir. Çalışmalar boyunca bölgeye trafik işaret ve işaretç ileri konuşlandırılacaktır. Trafik akışları kontrollü olarak sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına alternatif güzergahları kullanmaları önemle rica olunur” denildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.