İnegöl Derbisinde Gülen Kafkasspor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Derbisinde Gülen Kafkasspor
 :
/ 1.089 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Kafkasspor ve Kurtuluşspor’un karşı karşıya geldiği İnegöl derbisinde gülen taraf Kafkasspor oldu.

Sanayi Spor Sahası'nda oynana karşılama öncesi renkli görüntüler yaşandı. Tirbünleri tıklım tıklım dolduran Kafkasspor'lu taraftarlar karşılaşma öncesi astıkları pankart ile geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Kafkasspor camiasının sevilen isimlerinden Ahmet Güzel'i unutmadılar.

 

KAFKAS ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ise Kafkasspor oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Kafkasspor ilk yarıda Kurtuluşspor kalesinde zaman zaman tehlikeler yaratsada ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

 

MESUT KAFKAS'A 3 PUANI GETİRDİ

Taraftarının desteği ile ikinci yarıyada etkili başlayan Kafkasspor aradığı golü Mesut Genç ile buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kafkasspor Kurtuluşspor'u 1-0 mağlup etti ve puanını 6'ya yükseltti. Kurtuluşspor ise haftayı 1 puanla kapattı.

 

KARADENİZ GÜVEN'E YENİŞEHİR DARBESİ

Süper Amatör Lig'de mücadele eden bir diğer temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise bu hafta sahasında Yenişehir Belediyesi'ni konuk etti. Sezona 3 puanla başlayan Karadeniz Güvenspor rakibi karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.