Kafkasspor Transferde Hız Kesmiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor Transferde Hız Kesmiyor
 :
/ 286 Kez Okundu
| |

Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek adına kadrosuna yıldız isimler takviye eden temsilcimiz Kafkasspor, toplamda 7 yıl Bursaspor forması altında ter döken Samet Çetinbudak ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösterse de Bölgesel Amatör Lig biletini Play-Off’larda kaybeden temsilcimiz Kafkasspor, 2014-2015 futbol sezonunda bu hedefi gerçekleştirmek adına kadrosuna güçlü isimleri takviye etmeye devam ediyor. İç ve dış transferde hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz son olarak toplamda 7 yıl Bursaspor forması altında ter döken Samet Çetinbudak ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı kulüp tesislerinde Çetinbudak ile masaya oturan temsilcimiz oyuncuyu 1 yıllığına renklerine bağladı.

 

BAL İÇİN GÜÇLÜ BİR TAKIM KURUYORUZ

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Kafkasspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Güzel, “Kafkasspor olarak bu seneki Bölgesel Amatör Lig hedefimize ulaşmak için güçlü bir takım kurmak adına birçok profesyonel takımın da kadrosuna katmak istediği Samet Çetinbudak kardeşimizle uzun görüşmeler sonucunda prensipte anlaşmıştık ve bugün itibari ile de resmi sözleşmemizi imzalıyoruz. Birçok profesyonel takımın ilgisinde olmasına rağmen Samet kardeşimizin Kafkasspor’umuzu tercih etmesinden dolayı gurur duyduk. Büyük Kafkasspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Transferin iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Samet Çetinbudak, “Bu sezon hep beraber başarılı bir şekilde şampiyonluk hedefi ile yola koyuluyoruz. Şampiyonluk hedefi olduğu için buraya geldim. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup BAL’a yükseleceğiz ve ardından da 3. Lig hedefinde mücadele vereceğiz. İnşallah bu günleri hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

SAMET ÇETİNBUDAK KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu olan Samet Çetinbudak futbola 2000 yılında Bursa Güven altyapısında başladı. 2 senelik Bursa Güven macerasının ardından Bursaspor’a transfer olan Çetinbudak, Yeşil-Beyazlı formayı 4 yıl terlettikten sonra sırası ile Bursa Merinosspor A.Ş., Bozüyükspor, İnegölspor, Düzcespor, Orhangazispor ve Arsinspor forması giydi. Bu aralıklarda 3 yıl daha Bursaspor’da ter döken ve toplamda 7 yıl Yeşil-Beyazlı formayı sırtına geçiren Samet Çetinbudak’ın son adresi temsilcimiz Kafkasspor oldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.