AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde by-pass ve şah damarı ameliyatı aynı anda gerçekleştirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde by-pass ve şah damarı ameliyatı aynı anda gerçekleştirildi
23 Şub 2018 / Cum 14:31
/ 54 Kez Okundu
| |

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aynı anda by-pass ve şah damarı ameliyatı yapıldı

Kırşehir Ahi Evran Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi Eğitim ve" href="/tag/ ve/"> ve Araştırma Hastanesinde aynı anda by-pass ve" href="/tag/ ve/"> ve şah damarı ameliyatı yapıldı.
Hastaneye baş dönmesi ve" href="/tag/ ve/"> ve bayılma şikayeti ile başvuran İ.S., yapılan tetkikler sonucunda, kritik koroner arter hastalığı ve" href="/tag/ ve/"> ve kritik sağ karotis arter (sağ şah damarı) darlığı tanısı konuldu.
Hastanın kalp krizi ve" href="/tag/ ve/"> ve felç geçirme riski nedeniyle, Ahi Evran Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi Eğitim ve" href="/tag/ ve/"> ve Araştırma Hastanesi Kalp ve" href="/tag/ ve/"> ve Damar Cerrahisi kliniğine operasyon amaçlı yatışı yapıldı.
Doç. Dr. İhsan Sami Uyar, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Sami Karacan ve" href="/tag/ ve/"> ve Op. Dr. Mehmet Fatih Alpay tarafından dörtlü Koroner By-Pass ve" href="/tag/ ve/"> ve Sağ Karotis Endarterektomi operasyonu gerçekleştirildi.
Yapılan ameliyatın öncesi ve" href="/tag/ ve/"> ve sonrası ile ilgili açıklamada bulunan Doç. Dr. İhsan Sami Uyar, "Teknik alt yapı, fiziki ve" href="/tag/ ve/"> ve personel donanımı olarak Ahi Evran Üni ve" href="/tag/ ve/"> versitesi Eğitim ve" href="/tag/ ve/"> ve Araştırma Hastanesi pek çok hastaneden üstün durumdadır. Kliniğimizde şu anda 1 Doçent, 1 adet Yrd Doç ve" href="/tag/ ve/"> ve 1 adet de uzman hekim arkadaşımızla hizmet ve" href="/tag/ ve/"> vermekteyiz. Açık kalp cerrahisi konusunda özel eğitimli ve" href="/tag/ ve/"> ve tecrübeli 3 adet cerrahi hemşiremiz, 8 adet yoğun bakım ve" href="/tag/ ve/"> ve 8 adet servis hemşiremiz mevcuttur" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.