Ağrı’da sonbahar güzelliği hayran bırakıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı’da sonbahar güzelliği hayran bırakıyor
15 Eki 2023 / Paz 17:27
/ 18 Kez Okundu
| |

Ağrı’nın doğal güzellikleri sonbaharın renkleriyle birleşince, ortaya muhteşem manzaralar çıktı.

Ağrı’nın il merkezi ve şehir mezarlığı, sonbaharın rengarenk görüntüsüyle göz kamaştırıyor. Yeşil, sarı ve kahverengi tonlardaki ağaçların yaprakları, adeta renk cümbüşü oluşturuyor. Güneşle birlikte altın sarısı gibi parlayan yapraklar, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.
Sonbaharın masalsı manzarasını gören vatandaşlar bu anları kaçırmamak için cep telefonlarıyla fotoğraf çekiyor. Bazı vatandaşlar ise ağaçların altında oturarak sonbaharın keyfini çıkarıyor.
Vatandaşlardan Erdal Uçar, sonbaharın renk cümbüşüne hayran kaldığını belirterek, “Ağrı’nın her mevsimi güzel ama sonbaharda daha bir başka oluyor. Ağaçların yaprakları renk değiştirince çok güzel görünüyor. Bu manzarayı görmek için buraya geldik. Fotoğraf çekerek ölümsüzleştirmek istedik” dedi.
Hüseyin Batıbeyi ise sonbaharın manzarasında tüm renkleri bulduğunu ifade ederek, “Her mevsim farklı güzelliklerle bizi karşılıyor. Sonbaharda ise ağaçların yaprakları çok hoş bir görüntü oluşturuyor. Burada oturup bu manzarayı seyretmek çok keyifli” diye konuştu.
Engin Aslankılıç da sonbaharın güzelliklerini iliklerine kadar hissettiğini ve fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiğini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.