Anaokulu öğrencilerinden Mehmetçiğe ’bere ve atkı’ desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anaokulu öğrencilerinden Mehmetçiğe ’bere ve atkı’ desteği
01 Mar 2018 / Per 14:52
/ 32 Kez Okundu
| |

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Dr

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Dr. Meral Kılıçözü Anaokulu’nun öğretmen ve velilerin düzenlediği ’Ana Kucağından Asker Ocağına’ isimli proje kampanyasına katıldı.
Anaokulu öğrenci velileri tarafından hazırlanan atkı ve berelerin Afrin bölgesinde operasyonda olan Mehmetçiğe ulaştırılması için düzenlenen kampanyaya katılan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ulusal bir konu ile ilgili, askerimizin terörle mücadele ettiği hem sınır içinde, hem sınır dışında Zeytin Dalı Hareketinin devam ettiği bir süreçte kahraman askerlerimize, bu yaşlarda onları soğukta korumak için bere, atkı gibi ihtiyaçları yok ama sembolik olarak böyle bir iş yapmaları gerçekten çok kıymetli" dedi.
Projenin hazırlanması ve velilerin gösterdiği duyarlılığa da teşekkür eden Bahçeci, ”Çocuklarımıza vatan sevgisinin oluşması bu yaşlarda, bunun farkına varmaları geleceğimiz adına son derece kıymetli diye düşünüyorum. Emeklerine teşekkür ediyoruz. Kilis’e gideceğiz askerlerimize moral için Kırşehir, Aksaray, Kırıkkale ve Kayseri ile birlikte dört belediye başkanı Afrine gideceğiz. Afrine giderken bere,atkı ve destek için yapılanlardan oraya götüreceğiz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.