Apartman boşluğunda bir haftadır mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Apartman boşluğunda bir haftadır mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı
18 Ara 2020 / Cum 10:07
/ 21 Kez Okundu
| |

MERSİN (İHA) – Mersin’de bir hafta önce 5 katlı bir apartmanın boşluğuna düşen ve vatandaşlar tarafından yiyecek atılarak beslenen kedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu düştüğü yerden çıkarıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri, apartman boşluğuna düşen yaramaz kedi için seferber oldu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesinde bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan yaramaz kedi bir süre sonra apartman boşluğuna düştü.Düştüğü yerde bir hafta mahsur kalan kedi, bina sakinlerinin attığı yiyeceklerle beslendi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar kediyi düştüğü yerden kendi imkanları ile kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.
Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için büyük çaba harcadı. Kediyi kurtarmak için bir itfaiye personeli, apartman boşluğuna ip yardımıyla indi. Kendisini kurtarmaya çalışan itfaiye erinden ilk etapta korkan kedi, uzun uğraşlar sonucu mahsur kaldığı yerden çıkarıldı. Kediyi elindeki çuvala koyan itfaiye personeli, daha sonra ip yardımıyla yukarıdaki ekiplere ulaştırdı. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen kedi kurtarıldıktan sonra bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.