Başkan Akın: “Cumartesi kapalı pazar yerinin projesi hazır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Akın: “Cumartesi kapalı pazar yerinin projesi hazır”
12 Şub 2024 / Pzt 09:39
/ 0 Kez Okundu
| |

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, cumartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti, talep ve önerileri dinledi. Başkan Akın ziyaretinde, cumartesi kapalı pazar yerinin tapusunu geri aldığını söyledi.

Pazar gezisi boyunca vatandaşların ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Akın, önceki dönemde Manisa Büyükşehir Belediyesine bedelsiz olarak devredilen cumartesi kapalı pazar yeri ile ilgili olarak büyük mücadele ve kavgalar sonucunda tapusunu geri alındığını belirtti. Başkan Çetin Akın, cumartesi kapalı pazar yerinin projesinin hazır olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Pazar yerimizin altı otopark, üstü pazar yeri ve pazar yerinin üstünde de yaşam alanları olacak. Yaşam alanlarının içerisinde kafeteryalar, basketbol ve voleybol sahaları olacak. Turgutlu’muza çok yakışacak. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz”
Ziyarette Başkan Çetin Akın’a; Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Personel A.Ş Genel Müdürü Orhan Eratıcı, meclis üyeleri, Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati Gürkıvrak ve partililer eşlik etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.