Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti
27 Eki 2017 / Cum 12:27
/ 6 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha önce Bozüyük’te uzun yıllar görev yapmış Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, daha önce Bozüyük’te uzun yıllar görev yapmış Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti.
Çalışma hayatının 21 yılını Bozüyük’te çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, fen lisesi kurucu müdürlüğü ve 2014-2016 yılları arasında da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunarak geçiren Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı’ya eşi Emine Bakıcı da eşlik etti. Dost sohbeti ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Milli Eğitim Müdürü Gümüş Başkan Bakıcı ve eşine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken Başkan Bakıcı’da Gümüş’e misafirperverliği nedeni ile teşekkür etti. Ziyaret ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Bakıcıİlçemiz okullarına hizmetleriyle değer katmış Eski Milli Eğitim Müdürümüz, Tekirdağ Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş hocamızı ve ailesini ziyaret ettik. Hocamız Çerkezköy’de de arı gibi çalışıyor maşallah” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.