Çocuklar hem bilinçleniyor hem de eğleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çocuklar hem bilinçleniyor hem de eğleniyor
11 Şub 2018 / Paz 16:14
/ 30 Kez Okundu
| |

Batman kent yaşamına kazandırdığı çok yönlü hizmetleriyle dikkat çeken Batman Belediyesi, çocuklara yönelik sanatsal faaliyetleri ayrıcalıklı yere koyuyor

Batman kent yaşamına kazandırdığı çok yönlü hizmetleriyle dikkat çeken Batman Belediyesi, çocuklara yönelik sanatsal faaliyetleri ayrıcalıklı yere koyuyor.
Her ay farklı kültür sanat program takvimini Batmanlı sanatseverlerle buluşturan Batman Belediyesi, şubat ayı etkinlikleri takvimin de çocuklara özel bir yer verdi. Belediye, animasyon film gösterimleri, karnaval ve şenliklerin yanı sıra çocuk tiyatro oyunlarını da minik izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. 10-11 Şubat Cumartesi-Pazar günlerini çocuk etkinliklerine ayıran belediye, “Fabl’ların Dili Olsa”, “La Fontaine Orman Mahkemesin de” adlı çocuk oyunu ile toplamda 4 gösterimle, Belediye Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezi’n de minik izleyiciler ve aileleri için oynandı. Çocukların ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği ve keyifle izlediği “Fabl’ların Dili Olsa”, “La Fontaine Orman Mahkemesin de” adlı çocuk oyunu, doğadaki düzenin bozulmasından endişelenen hayvanlar arayışlarını ele alıyor. Klasik La Fontaine masalının yaratıcı bir bakışla yeni den uyarlandığı oyununun öğretici ve eğlendirici tarafıyla dikkat çekti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.