Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe, basın mensuplarıyla buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe, basın mensuplarıyla buluştu
31 Oca 2018 / Çar 20:56
/ 52 Kez Okundu
| |

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul’da görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeği programında bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul’da görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeği programında bir araya geldi.
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul’da görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Esenyurt Nikah Sarayı VIP salonunda gerçekleşen tanışma programına, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Başkan Yardımcısı Yasir Çelik, Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz, meclis üyesi Eren Kaya ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz tanışma yemeğinde açılış konuşması gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada kendini tanıtan Fatih Yılmaz, bundan sonraki görevinde basın mensupları ile sürekli iletişim halinde olarak çalışmalar yapacağını ifade etti.
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, basın mensuplarının yeri ve önemiyle ilgili olarak, "Sizler emekçi sözüne çok yakışıyorsunuz. Fikren ve ilmen emekçisiniz" dedi. Alatepe, sözlerine şöyle devam etti: “ Esenyurt’ta stratejik düşünce platformuna ihtiyacımız var. Basın yayın müdürümün bu anlamda, sizlerle aramızda köprü kurmasını istiyorum. Esenyurt 140 esere sahip, 100’ü halihazırda olan 40’ını da 1 ayda tamamlayıp açılışını yapabilecek durumdayız. Esenyurt Belediyesi’ne bağlı kurumlar, kuracağımız STK merkezinde bir araya gelecek ve Esenyurt‘un en büyük problemlerini çözeceğiz. Bu problemler arasında konut mağdurları, seyyar satıcılar ve sosyal yardımlarla alakalı genel çalışmaları meclis üyelerimizle beraber gerçekleştireceğiz. Her yöreye hitap etmeyi planlıyoruz. Artık meclis üyelerimizin nikah kıyma yetkisi de var."
Alatepe, ilçede sağlık, spor, sosyal ve kültürel, alt yapı ve trafik çalışmalarının da aralıksız olarak devam edeceğini belirtti. Başkan Alatepe konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.