Hayvan bakım evi ek inşaatında sona gelindi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayvan bakım evi ek inşaatında sona gelindi
21 Ara 2017 / Per 18:46
/ 62 Kez Okundu
| |

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sokak hayvanlarının daha iyi ve daha geniş kapasiteli bir merkezde yaşamlarını sürdürmelerinin amaçlandığı proje kapsamında Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ek bina çalışmalarının son aşamasına gelindiğini açıkladı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sokak hayvanlarının daha iyi ve daha geniş kapasiteli bir merkezde yaşamlarını sürdürmelerinin amaçlandığı proje kapsamında Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ek bina çalışmalarının son aşamasına gelindiğini açıkladı.
Başkan Vergili, 11 odadan oluşan yeni ek binada, tehlikeli sayılabilec ek köp ek türleri ile salgın hastalıklara yakalanan köp eklerin koruma altına alınacağını da belirter ek, “ Ek bina zemin kauçuk ile kaplanmış olup, her odaya el ektrikli ısıtıcılar takılarak kış aylarında hayvanların soğuktan etkilenmemesi sağlanacaktır. Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi konusunda iyi ilerlemeler kaydettik ve bunun sonucunu da çok iyi bir ş ekilde almaya devam ediyoruz. Fakat bunun yanında farklı sıkıntılar da yaşıyoruz. Burada barınak olduğunu gören ve duyan çevre yerleşim merkezlerinden başıboş hayvanların Karabük içerisine getiriler ek bırakıldığı öğreniyoruz. Vatandaşlarımızdan bu gibi olaylara şahit olduklarında Belediyemizin 444 21 78 numaralı iletişim ve çağrı merkezimize haber vermelerini istiyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.