Keçiören ile Ortaköy arasında kardeşlik köprüsü kuruldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Keçiören ile Ortaköy arasında kardeşlik köprüsü kuruldu
02 Mar 2018 / Cum 09:21
/ 46 Kez Okundu
| |

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda belediye ile kardeşlik bağı kuran Keçiören Belediyesi, son olarak Çorum’un Ortaköy Belediyesi ile kardeş belediye oldu

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda belediye ile kardeşlik bağı kuran Keçiören Belediyesi, son olarak Çorum’un Ortaköy Belediyesi ile kardeş belediye oldu.
Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Keçiören ile kardeşlik protokolü imzaladıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da " Ortaköy ilçesi ile kardeşlik ilişk ilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. İnşallah kend ilerini Çorum’da ziyaret ederek, onlara misafir olacağız" dedi.

" Keçiören bizim ağabeyimiz"
Başkan Taner İsbir ise Çorum’un tarihi, ekonomisi, coğrafyası ve kültürü ile ilgili bilg iler verirken, oy birliği ile protokolün imzalanmasından ayrıca memnuniyet duyduklarını belirtti. İsbir, " Keçiören’i kardeş belediye olarak değil ağabey belediye olarak görüyoruz. Keçiören bizim ağabeyimiz" diye konuştu.
İsbir ayrıca Başkan Ak’a Çorum’un yöresel ürünlerini hediye ettikten sonra ilçelerine en kısa sürede beklediklerini de sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.