Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
06 Mar 2018 / Sal 17:42
/ 65 Kez Okundu
| |

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanlığı’na seçilen Altan Aydemir’e Doğu ve Güneydoğu İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu

Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanlığı’na seçilen Altan Aydemir’e Doğu ve Güneydoğu İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Doğu ve Güneydoğu İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri Latif Adsöz, İsmet Ülper ve Osman Kırtepe, yapılan genel kurulda Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanlığına seçilen Altan Aydemir’i ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğu İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Özdemir, göre ve seçilen Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, “Mesleğimizi Kayseri’de marka haline getirmek için canla, başla çalışacağız. Sektörümüzü de hak ettiği yere taşımak için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.