Marmaris Turgut Mahallesi taşkınlardan korunacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Marmaris Turgut Mahallesi taşkınlardan korunacak
30 Kas 2023 / Per 16:43
/ 1 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Marmaris ilçesi Turgut Mahallesi’nde taşkınların yaşandığı menfez genişletilirken, bölge halkı rahat bir nefes aldı.


Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şelalesi ile ünlü Turgut Mahallesi’nde önemli bir çalışmaya imza attı. Bayır Mahalleleri’nden gelip Turgut’ta şelaleye dökülen Bayır Deresi’nin Turgut taş ocağı mevkiinde aşırı yağışlarda sürekli olarak taşmalar meydana geliyordu. Vatandaşların ulaşımı için Muğla İl Özel İdaresi döneminde yapılan menfezler ve konulan büzler yetersiz kalıyordu. Özellikle derenin karşı tarafında oturan vatandaşlar ciddi sıkıntı yaşıyordu.

Bu sorunun sürekli yaşanması üzerine harekete geçen Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü taşma yaşanmaması ve yolun bozulmaması için menfezleri genişletti. Suyun daha rahat akabilmesi için menfez etraflarında da gerekli düzenlemeleri yaptı.

“Marmaris için, Marmaris’in her noktasında çalışıyoruz” diyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Turgut’ta ciddi bir sıkıntı yaşanıyordu. Ekiplerimizin müdahalesi ile bu sorunun da önüne geçtik. Halkımız da rahat bir nefes alacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.