MEDAŞ Niğde’de elektrik mühendisleri ve elektrik tesisatçıları ile buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MEDAŞ Niğde’de elektrik mühendisleri ve elektrik tesisatçıları ile buluştu
10 Eki 2017 / Sal 13:15
/ 23 Kez Okundu
| |

MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım A

MEDAŞ (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.) mevzuat değişikliği nedeniyle uygulamalar hakkında bilg ilendirmek ve görüş alış verişinde bulunmak üzere Niğde’de toplantı düzenledi.
Toplantıya MEDAŞ’tan Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, Tüketici Hizmetleri Müdürü Mustafa Sağlam, Proje ve Kamulaştırma Müdürü Ethem Konar ve MEDAŞ yetkil ileri ile Niğde’de çalışan elektrik" href="/tag/ elektrik/"> elektrik mühendisleri ve elektrik" href="/tag/ elektrik/"> elektrikle ilgili fen adamları katıldı. MEDAŞ yetkil ileri tarafından enerji talepleri, proje onayı ve tesis kabulü konularında yapılan sunumdan sonra karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Bunun yanında sektör temsilc ileri tarafından uygulama sırasında yaşanan sıkıntılar d ile getirildi.
MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun Tunçez, "Bu toplantının temel amacı, uygulamalar hakkında bilg ilendirmek ve birebir işin sahipleri ile görüş alış verişinde bulunmak. İş ortağımız olarak gördüğümüz serbest elektrik" href="/tag/ elektrik/"> elektrik mühendisleri ve elektrik" href="/tag/ elektrik/"> elektrikle ilgili fen adamlarının sorunlarını çözmek asli görevlerimizden biridir. Eğer ki, işimizi daha iyi hale getireceksek, bu karşılıklı iletişim içinde olacaktır. Bu şekilde yapılan toplantılar da iletişim kurmanın en faydalı yollarından biridir" dedi. Tunçez, toplantının tüm katılımcılarına teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.