Pursaklar Belediyesi’nde uygulamalı cilt bakımı kursu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pursaklar Belediyesi’nde uygulamalı cilt bakımı kursu
26 Mar 2018 / Pzt 09:54
/ 88 Kez Okundu
| |

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde düzenlenen cilt bakımı ve kuaförlük kursuna kadınlara uygulamalı olarak cilt bakımı yapıldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde düzenlenen cilt bakımı ve kuaförlük kursuna kadınlara uygulamalı olarak cilt bakımı yapıldı.
Güzellik zzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen programda kadınlara, sağlıklı cilt bakımı konusunda bilgiler verilerek uygulama yapıldı. Cildi korumanın yolları, herhangi bir olumsuzluk karşısında alınması gereken önlemler ve atılması gereken adımlar konusunda kadınlar bilgilendirildi. Saç ve cilt konusunda kadınların karşılaşacakları problemleri ve izlemeleri gereken yolları anlatan güzellik uzmanları “Cilt ve saç konusunda karşılaşılan problemlerde ilk başvuracağımız yer doktorlar olmalı. Ondan sonra da kozmetik ürünler yerine bitkisel ürünler tercih edilmelidir. Saçımızı ve cildimizi kozmetik ürünlerle bozmayınız” uyarısında bulundu. Maske uygulaması da yapan güzellik uzmanları, cilt bakımının nasıl yapılması gerektiğini ayrıntılı olarak anlattı. Mutluluk haftasına denk gelen programlarda kadınlara ücretsiz cilt bakımı hediye edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.