Tekirdağspor’un Yeni Yönetimi, Başkan Albayrak ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tekirdağspor’un Yeni Yönetimi, Başkan Albayrak ile bir araya geldi
06 Şub 2018 / Sal 18:22
/ 17 Kez Okundu
| |

Tekirdağspor’un son yapılan kongresinde tek liste halinde başkanlık görevini devralan Salih Canikli ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti

Tekirdağspor’un son yapılan kongresinde tek liste halinde başkanlık görevini devralan Salih Canikli ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.
Tekirdağspor’un durumunun değerlendirildiği ziyarette Canikli ve beraberindeki heyet, Tekirdağspor için gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri Başkan Kadir Albayrak’a anlattılar. Başkan Albayrak da yeni yönetime görevlerinde başarılı olmalarını temenni ederek Tekirdağspor’un şehrin önemli marka değerlerinden biri olduğunu ve takıma imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretin sonunda Canikli ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, misafirperverliğinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür ederek Tekirdağspor forması takdim etti. Başkan Albayrak da Canikli ve heyete çalışmalarında başarılar d ileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.